Odraz doby
Kdyř si večer zapnu kompa,
v mojí hlavě bouchne bomba.
Tolik zpráv a tolik věcí,
poznámky, že jsme moc měcí,
Přitvrdi a skověj tvář,
těď není v módě svatozář.
Romantika, upřímnost??
Seš v naší době asi host..
Bláznem se všem zdáš teď být,
na hlavu si popel syp!
Vystrč lokty, ukaž sílu,
na jindy si schovej víru.
A když víra, tak jen v sebe,
přeplněné je už nebe.
Do pekla se všichni hrabou,
přesto se vztyčenou hlavou.
Že je pozdě zjistí záhy,
až je v pekle zváží váhy.
Tyhle váhy pravdu řeknou,
pak se teprv lidi leknou,
spočítají jejich (zlo)činy,
a pak určí podíl viny.
Tak co? Chyt ses na háček???
"Vidle? nebo Obláček? :)
Přečteno 359x
Tipy 25
Poslední tipující: hašlerka, Divoženka1, Elza511, januve, Isquieasuus, Unyle Pěl, Martin Němeček, fuu, Iva Borecká, Janetee, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)