Tajná láska
Proč jsem stále sám,
v tvé lásce se nevyznám.
Bolest je má něžná kráska,
která ví, že je má tajná láska.
Trápím se, když nemám tě,
chci ti říkat, miluji tě.
Stojím po tvém boku stále,
myslím ne tě, pusť mě dále.
Stejně vím, jak dopadne to,
jsem sám, tak zůstane to.
Snad má vše takto být,
jen to tvém boku budu žít.
Jako přítel, jako láska,
nejsi jen má kamarádka…
Promiň, že to takhle cítím,
stále jen na tebe myslím.
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: mysicka55
Komentáře (2)
Komentujících (2)