Ztracená modrá
Anotace: Ja totíž pořad něco ztrácim...asi jsem nepořadna..
Mé myšlenky se zamotali
Do dlouhých telefonních drátu.
Ztratila jsem svou modrou tužku
A hořce oplakávám ztrátu.
Jak mam teď poslat kousek nebe?
Jen skleslé koukám do papíru
Chtěla jsem trochu popsat sebe
A uvést to na pravou míru.
Až přijde noc vezmu si černou
Tu mám po ruce- to je jasný
A začnu horečnatě kreslit
Než moje stolní lampa zhasne..
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, C.alwen
Komentáře (3)
Komentujících (3)