Jak na depku
Anotace: Vážně nevím,co se mi v těch chvílích tvorby honilo hlavou...ale je to relativně úplně jedno.
Když tě něco "bolí",
když si po krk v hnoji,
zanadávej si zvesela
- přejde tě to docela!
Když nepomůže ani tohle,
nazvi někoho bílým hovnem.
Bílá hovna dobrá jsou,
s depresí Ti pomůžou.
A když tě ani tohle nebaví,
střel si kulku do hlavy.
Komentáře (1)
Komentujících (1)