Anotace: Jenom myšlenka nad tím, abych si uvědomila, jak jsou děti nádherné a moc důležité!
Je to strašné, a o to strašnější, že se to děje.
Ale snažím se pochopit, proč se to stalo, kdo jí kdy ublížil, kdo jí měl pomoci a neudělal to, a kdo za zdí sousedního bytu slýchal pláč a křik...a pak ji odsoudil.
Nebuďme hluší.
Supertip za ztvárnění i za odvahu psát o tom.
22.03.2008 16:23:00 | spare
BRRR... Mráz mi přejel po zádech. Napsáno výstižně, pěkně o věci nepěkné...
22.03.2008 11:24:00 | Rayzz