Anotace: .
Pocitů změť...
chtěl bys znát tu pravou odpověď,
ptáš se.
Voláš.
Křičíš.
Potácíš se s otázkou na rtech,
znáš ji nazpaměť...
Kdy se to stalo ?
Včera ?
Teď ?
Možná to bylo málo.
A tak hledáš cestu stálou,
a na anděla voláš: Pomoc ! Tak mě veď...
On Tě neopustí,
spálí bolesti Tvé zeď.
22.03.2008 11:32:00 | spare