Forju
navždy
v tobě prý jsem
byl
život sebou
ozdobil
dnes
výčitkou
nad nápadem
snažím se dýchat
nebýt dopaden
Ref:
tak na mne nekoukej
život bolel
tak ok
tiše klepal do nocí
pláčem volal
bezmocí
navždy jsem ti
zůstal
pod kůží
snad
trnem zranil
od růží
dnes
nedívám se už zpět
mám málo času
a na rtech
pár vět
Ref:
tak na mne nekoukej
život bolel
tak ok
tiše klepal do nocí
pláčem volal
bezmocí
Přečteno 326x
Tipy 27
Poslední tipující: cevert, jedam, dva, Martinecka23, Milásek, Cassandra, Lota, maena, Bíša, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)