Dračí žal
Anotace: Básen o dráčeti, které ztratilo matku a slíbilo pomstu.
Co zní tu po údolí
co tak smutně tady zvoní
to malé dráče
nad ztrátou matky pláče
Zmizela jak vítr
z jeho života
zbyla po ní
jen a jen nicota
Ta ztráta velká
tak moc ho bolí
po jeho tváři
dračí slzy plují
Leží tam a samo jest
k mrtvé matce bojácně se tulí
slíbilo pomstu tomu muži
však ono ho už jednou zkolí
Přečteno 407x
Tipy 12
Poslední tipující: Axol, Flame Crow, fuu, Psavec, verunča, Elena Suchomel, milan nov, estrellita
Komentáře (1)
Komentujících (1)