úplně z ní cítím ty chladné konečky prstů... ale neboj, v žáru se taky rozehřejí :)
22.03.2008 19:43:00 | prostějanek
nic není jen tak.. :) ... pocity musíš nějak dostat ze sebe... nejsi hloupá, že píšeš básničky.. :) je to jen nenáročný a něžný způsob jak něco sdělit..
22.03.2008 18:30:00 | stmivani.na.lepsi.casy