Peklo
Stoupala jsem do pekla
cesta byla trnitá
Snad jsem něco provedla
Ta země, kde nesvítá
hlídá svoje tajemství
hlídá si svůj zlatý grál
Nic dobrého nevěstí,
že se tomu i Bůh smál
Když za kliku jsem vzala
od pekelných vrat
Strach, co jsem nepoznala
začal se mi z hrudi drát
Vše, co bylo v tomhle světě
byla jsem já, jenom já
Věděla jsem, že už příště
budu se víc pekla bát
Zabořená jenom v bahně
křičela jsem: Raději Dante!
Sartre ale hledí na mě
Tohle není tvoje parte
Zapomeň na lítostivá
posmutnělá slovíčka
Pro nás to tu bývá
stále stejná písnička
Stoupala jsem do pekla
až k vlastnímu hrobu
Na kolena poklekla
A prosila: chci žít znovu
Přečteno 344x
Tipy 10
Poslední tipující: Lachailla, meruňka, WAYWARD, UCET KE ZRUSENI, prostě Zuzana, Psavec, estrellita, Walentine
Komentáře (4)
Komentujících (4)