Místo perel slzy...
Anotace: jo, to jsou náhrdelníky, který bolej nejvíc.
.
Nábřeží jak rozetnuté rty
krásek
při úplňku
....................
Leť si.
Ne. Neříkej že nemáš
křídla
víš že to není pravda
.............................
Křídla
z cigaret Dýmu
ze smutku
z krásy
z měst
křídla
.............................
Ne. Nejsi anděl.
Protože já se bez andělů
obejdu
.............................
Leť si.
Do ztracena vlasů natočených
na prst
jako myšlenka
být úplně nahá
je přece docela
fajn
nahá smutkem
jako noc
potopená
do kofoly
nahá jak motýl
mezi
.....moly
nahá jak déšť
aridních
lásek
jak holka Zářez
na opasek
Nemůžu plakat
bolí mě
každá
slza
....
malovaná
pro
Tebe
Přečteno 277x
Tipy 15
Poslední tipující: just me, Noc17, Renatka, hanele m., WhiteSkull, Lacosta1, jedam
Komentáře (4)
Komentujících (3)