Anotace: Věnováno mým opravdovým přátelům...říkám..OPRAVDOVÝM..A takových se potká šíííleně málo!..
já to nechápu,proč začínající básníci vždycky používají to nesmyslné přeskládávání slov(kam se ztratila čeština?!)jako např."...přátelství tvé ke mně silné." to je hloupost-naprosto to kazí podstatu té básně.
18.05.2008 16:25:00 | ztracená