Snílek
uprostřed moře lidských přímek
čáry osudů spojené v oblouku
duha barevná kapka ve slunku
je letmou iluzí - jsem snílek
srdce mé v zemi zašlapáno
z večera planoucích svící
zbyl jenom snílek doufající
po další noci další ráno
čas běží vpřed a moje pochybnosti
každým dnem sílí dál a bez milosti
Přečteno 307x
Tipy 13
Poslední tipující: Erion Fate, Danah, Roger, labuť, Luciiik, Varda, Cassandra, blue, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)