Život je jak struna
někdy žíznivá studna.
Když máš sucho v hrdle,
srdce Ti tam spadne.
Lehké plave,
Těžké padne.
Je to skrátka plácání
tohle divné plavání.
Když však chitíš dech
tak se netop v snech.
Jen si tak čvachtej
ponoř se a zeptej,
že je krásně na sluníčku
tak opláchni se můj človíčku.