Anotace: ***
Kdo si nepamatuje svoji minulost, je odsouzen k tomu, aby si ji zopakoval:)
24.03.2008 13:23:00 | verunča
Minulost je pouhý stín,
co Ti v patách chodí,
tak se víc už netrap s tím,
budoucnost se rodí!;o)
Minulost už nezměníš,
žiješ teď a tady,
o budoucnosti snít smíš
a žít život mladý...
23.03.2008 22:32:00 | Kozoroh 1