Anotace: ***
desítky let a celá staletí
miluji pravdu, která zrovna neletí
miluji vůni její
miluji když jí voda pění
miluji čisté oči, srdce
maluji Tebe přece
maluji pravou tvář
maluji a barvy nelžou
Picaso byl lhář
lže každý když jeho obraz řežou
11.04.2008 02:17:00 | blue
Moc pekne jsi vystihla ten nas svet ano, je presne takovy jako pises.
23.03.2008 21:48:00 | carodejka