Anotace: ...nějak mi dochází dech brající názvy...i když mi došly, než jsem začala psát:D...ale to je detail:)...prostě...básnička:)
.... poveené.... to s tou beruškou se mi líbilo....když už jednou vzlétneš, nepřistávej :)
23.03.2008 18:22:00 | stmivani.na.lepsi.casy
když jsme stáli s Kávovým Poutníkem na mostě, padla ona památná věta: "Kdo neskáče, není čech!"
takže hop
anebo ne...
hih :))
23.03.2008 17:53:00 | Já Esther Ruth