Láska v dlaních
Bez tebe je život prázdný,
jako otevřená dlaň kterou voda steče,
právě láska protíká nám mezi prsty,
dlaně natáhlé chtějí ji zachránit co nejvíc,
Neb už jen kapka zbyla.. kapička lásky,
jako živá voda pro záchranu a zapomnění
zůstává na mé dlani..
propláču nocí, jen aby v těch dlaních bylo víc.
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Pišák, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)