Pohár krutosti
Anotace: duševní přepadení...
Krasoněžný...
až do krve mrazí, až do hloubi kostí
úder bez milosti - sten
Kolika body definuje se cena života?
Mezi myriádou kapek ztrácí se oceán
mezi mrákotami nebe
z toho strachu až zebe - osudem
Kolikrát smíš udeřit než zazvoní hrana?
Je den, rosa padá na zamželá okna
je den a ty smíš hádat
Kolik kapek krve naliješ do poháru vína
než přeteče...
Přečteno 351x
Tipy 13
Poslední tipující: Walentine, Danah, AneaCapaken, excited, LisSe, rry-cussete, Muriel, WAYWARD, hanele m., .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (2)
Komentujících (2)