Ty lháři
Po dlouhé době jsem ti věřila
srdce své ti trochu jen svěřila /byť jen kousíček/
Já doufala jsem v tvojí lásku
chtěla prožít lásku/nejen na obrázku/
Tys napovídal spoustu řečí
rozzářil si oči mé
tak proč teď zase brečí?
Vrátil ses k té, kterous proklínal /ty lháři/
znovu jsem na světě samotinká
a to jsem s tebou chtěla prožít dny /všechny v kalendáři/
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Stefanie Hill, Bíša, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)