Čas
Anotace: Čas je pěkná potvora! =o))
Čas,
Tři písmena co znamenají vše,
Čas je to, co většina z nás chce.
Bez času není života,
Lásky ani naděje.
Čas nemá nikdo i když bohatý je,
Čas jednou dožene každého z nás
A vezme si zpět svou část.
Až tohle stane se,
Zmizí naše schránka
A duše naše se odpoutá,
Pak čeká nás cesta daleká.
Nikdo neví kam ta cesta povede,
A ke komu nás zavede.
Údolím stínů probít se musíme
A své klidné místo najít si musíme.
Na světě půjde všechno dál,
Čas tu bude vládnout,
On je náš neúprosný král.
To on život nám krátí.
To on nechá nás na hubu padnout.
A krásnou květinu nechá zvadnout.
Čas je to, co nikdo z nás nikdy nemá,
Važme si času co nám ještě zbývá,
A vítejme každý nový den s nadějí,
Že ručičky času na chvíli se zastaví.
Komentáře (0)