Plavba
Plout, vydat se na moře.
Plout, jak po jasné obloze.
Plout, dostihnout cíl.
Plout, urazit ten díl.
Plout, vpřed pohled upřený.
Plout, i za cenu moře pozření.
Plout...
... ve vlastní touze utonout
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Natálie T.
Komentáře (1)
Komentujících (1)