Velikonoční pro tebe
Anotace: Tak, která chce? :oD
Děti venku chřestí, zvoní,
beránek ven oknem voní
a za zády se mi kroutí
spletené vrbové proutí.
S trochou trémy říkám slova,
co slyšíš každý rok znova,
patřící k dnešnímu zvyku.
Až skončím, to bude křiku!
Kraslice, co zdobila jsi,
přijmu, pohladím tvé vlasy
a nechám ti proužek lásky
na zadečku, od pomlázky.
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: excited, carodejka, Pavelpaja, Šerák
Komentáře (4)
Komentujících (4)