Čas
Anotace: inspiroval mne kamarád svou básní
Nesvrhneš vládu času ani revolucí
neuprosíš jeho hladký běh..
Můžeš jen za tichých nocí
sledovat jeho věčný spěch.
Když spěchá k ránu, aby obarvil nebe,
když pádí v závodu se sluncem.
Nakonec dostane i tebe.
Až sečteš vrásky a každý skutek
zvážíš v misce vah,
čas se jen zasměje,
člověče, jsi prach
(a v prach se obrátíš)
Přečteno 324x
Tipy 12
Poslední tipující: a_tao, kokeš od pana krbce, Raduzk, vodnař, Bíša, NikitaNikaT., Yukki
Komentáře (3)
Komentujících (3)