Jdeme proti všem?!
Anotace: Punk,ROcK-Jdeme proti všem!!!!je dobry si k tomu pustit nějaou punkovou-rockovou písničku
Jdeme proti všem?!
Jdeme proti všem.
-láskou i nemilosrden.
Tak bojujeme za to co chcem!
-láskou nemilosrden
Tak co teda chcem?!
Láska,prachy a vítězství..
Nad Božskou mocností!
Tak co teda chcem?!
Kdo to ví?
Ať teda odpoví!
Co teda chcem?!
Je nás víc tak jdem-po něm.
Hubu mu rozbijem!
Tak co teda chcem?!
Krev,drogy/sex/ a vítězství..
Jo to je…Rock´n´roll…
Tak co teda chcem?!
Chceme jít proti všem!!!
-s ro©kem v srdcích.
-s punkem jdeme proti VŠEM
LÁSKOU NEMILOSRDEN!!!
Už víme co chcem!
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Eiffel, Charibeja, Simísek, Šerák, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)