Andělský boj
Anotace: no zatím moje poslední dílko =o)
Žijeme spolu už mnoho let,
společně se světem touláme.
Prošli jsme přes mnoho pohoří i řek,
a lidem do příbytku hledíme.
Jeden se snaží přinášet mír a lásku,
druhý zas utrpení a krutý hněv.
Když ďábel pronikne do člověka,
a srdce probodne svými rohy,
to pak my andělé nemáme šanci,
a pláčeme nad vašimi rovy.
S ďábly bojujeme co je světem svět,
sami je však přemoci nemůžeme,
proto obcházíme stále svět,
a do duší, které vcházejí na tento svět
vlévat mír a lásku se snažíme,
ač jistě nevíme,
že to bude něco platné,
že ďábel neomámí vaše smysly
lesknoucími se pozlátky,
pak vezme si váš život,
a na co Vám pak budou zlaté dukáty?
Když budete žít život bez lásky.
Komentáře (0)