Zeď
Anotace: ..................
Jakou cenu,lidský život má,
za kolik,koupit se dá,
všichni něco stojí,
všichni v něco věří,
všude kolem mě,
samé ledové tváře,
prázdné pohledy,
naše srdce zavřené,
naše záda podlomené,
v noci nesníme,
v bolestech umíráme,
hledíme jen na sebe,
v šedi života,
více nás neláká,
ze své ohrady,
vyjít se bojíme,
kolem sebe stavíme,
ohromné zdi,
zdi svého ega,
kdy svůj klid máme,
kdy nic nepřijde nového…..
Přečteno 276x
Tipy 15
Poslední tipující: En, drsnosrstej kokršpaněl, Gracia, Bíša, jedam, Princezna.Smutněnka, Šerák, před zkroucením
Komentáře (3)
Komentujících (3)