Anotace: Mirně ironická báseň napsaná při zjištění, co všechno může skrývat jedno bílé tričko.
Myslíš? Já myslím že jsou dvojčata - a jejich povahy bývají velmi často naprosto odlišné - poznala jsem už asi čtvery dvojčata a u všech to bylo víceméně platné.
29.03.2008 19:05:00 | Já Esther Ruth