Samotář
Anotace: ze slova vlk se vyvinulo tohle, i když to s ním nemá nic společného
Samotářský vlk vyhýbá se lidem,
Zdivočel pod útokem všech vnitřních
Božích jmen,
Společnost jen ozvěna jeho myšlenek
Mu dělá,
Trousí se dimenzemi,
Samotou zaslepen,
skáče po hvězdách
a pluje prstencem
existencí,
pak, po čase,
zase se navrací na
zeď lidských hříchů
zapomenutých,
kde poslouchá svou ozvěnu,
tak hluboko v našich duších
rezonující
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Wor, Bíša, Jessi.L, whiolet, Dilla
Komentáře (4)
Komentujících (3)