:(
Pohled těch očí,
tón Tvého smíchu,
hranice nepřekročí,
ke spáchání hříchu.
Dotek rtů to ale změní,
v lásku se však nepromění.
Silná je touha,
po polibku jediném,
chvilka jen pouhá,
co promítne se v sen.
Udělej konec nevinným hrám,
ať už se necítí každý sám.
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: F.i.L, jesterka, colorka
Komentáře (1)
Komentujících (1)