Probuďte se.
Anotace: Opět jeden kousek protipolitického charakteru.
Přestaňte být součástí slepého stáda,
cožpak nemáte na to býti víc?
Tím stádem manipuluje vláda,
také náboženství financemi, nic víc.
K čemu potřebují ta svá stáda?
Jen k blahobytu vlastního bytí!
Snad líbí se vám tato sobecká vláda?
Dnešní systém vlád je k zblití!
Začněte žít lidé sama sebe,
přestaňte být otroky jejich.
Jen rozhlédněte se okolo sebe,
říkám: "Revoluce vládám není hřích!"
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Eiréné
Komentáře (0)