Vzpomínám,..
Anotace: Automatický text
Vzpomínám,..
Tiše jako pěna,
sedím v koutě,
nohy skrčeny v klíně
a hladím se líně.
Mé ruce jsou ty tvé,
cítím je jakobys byl tu u mě.
Dychtivě sjíždí mi po tvářích,
tam,
po tisících saténových polštářích.
Oči zavírám,
ústa otvírám,
nohy k tvým kolenům přimykám
a lačné pohyby s tvým tělem si užívám.
Jakoby se vesmír vytratil
a mé smysly znaly jen tebe,
tvé tělo,
jako jediný cíl.
Potichu šeptám tvoje jméno,
chvěji se,
když dotkne se mě tvůj pohled plný vášní,
pak necítím už zábran žádných
a vstříc tobě pod kůži se vydávám
- lehkým erotickým hrám
se oddávám.
Vnímám tvou vůni,
"Kéž bych se utopila v tůni"
- vše radši,
než aby skončil tenhle sen.
To je to nejkrásnější
co prožívám pouze s tebou každý den,
a věřím,
že budeš mou láskou právem odměněn.
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lota, Varda, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)