tiše padaj kapky
na parapet
chci je chytit dřív
než stihnou zmizet…
rozpadaj se mi v dlani
celou ji objímají
na zem padají
…umírají….
/
/
/
však jejich údělem jest
vždy se vrátit zpět
tam nahoru, do mraků
a znova kanout z oblaků
k nám...
... do dlaní...
03.01.2009 13:39:00 | Caracol