Pro kamarádku.
Anotace: Je pro mně vším jen né mou milenkou...
Taková spousta lidí kolem mně
a já hodnotím je stále
tak čerpám sílu ze země
abych žil tu s nimi dále.
Jsou lidé dobří a jsou ti zlí
a těch je teda dosti
pak jsou i lidé otylí
ale ze všech zbydou kosti.
A ta jíž patří verše ty
které pro ni z duše skládám
má pro mně zvláštní hodnoty
i když se s ní občas hádám.
Je pro mně tou bytostí
jejíž přítomnost rád vnímám
a vždycky s velkou radostí
s ní v harmonii splývám.
Ji mohl bych i milovat
nebýt ženou kamaráda mého
a tak jejím přítelem jsem rád
když nechci zranit jeho.
Tak přijmi toto vyznání
je z hlouby srdce mého
pro mně největší máš hodnoty
i vedle muže svého.
Vladyka xxx
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, Dilla, sioned
Komentáře (2)
Komentujících (2)