Anotace: Malá báseň o širokém pocitu. (láčkumi)
hm libi,
franti nebylo by lepsi na gramaticke chyby upozornit pres vzkazy ?
27.03.2008 00:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba
děkuju za komentáře. a brodiví ptáci, jasně. to mi nějak ujelo, nepozornost... aaa, ostuda. díky, franti.
26.03.2008 21:18:00 | grygaruv atelier
Podobny obraz uz jsi nekdy kreslila. Mozna to bylo nekdy nad ranem. Moc hezky se cte. Rekl bych, ze je nenarocny, coz bys mohla pochopit jako vytku, ale ja to tak nemyslim.
26.03.2008 00:14:00 | Matyáš
první dvě sloky perfektní. třetí možná trochu...ukvapená? ale zároveň tak krásně neklidně klidná...(rejp rejp: nemá to být "brodiví ptáci"? jako mladí? ale to je fakt jenom drobnost, nebo možná záměr, který jsem zase nepochopila)
25.03.2008 07:48:00 | Franti