Vánoční magie
Anotace: Podzim teprve začal a já už myslel na Vánoce
Já šel bych světa kraj
tam kde krásnou hudbu hraj
pití tam teče přímo do chřtánu
a holky nemají žádnou zábranu
Byl bych tam dlouhý věk
a jak to bývá, kdo by to byl řek
že se jednou vydám jinam, do dálky
tam kde je mír a nejsou války
budu žít snad spokojen
dělal vše pro sebe jen
a žít sám, bez lidí, v chaloupce
jezdit na koni, tak volný, po louce
však zvedám hlavu od těch krásných řádků
koukám z okna, vločky padají z velkých mraků
kolem se lidé hýbou, auta cestují
a vrány, ti černí ptáci zvěstují,
že Vánoce jsou skoro tady
a já už koukám téměř hlady
kdy na stole se cukroví objeví
klid a mír se všude projeví
Přečteno 674x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Varda
Komentáře (2)
Komentujících (2)