notoři v trenkách
dva notorici zasedli teď spolu
však nedali si žádnou colu
v malebné hospůdce pod lípou
pili co vyteklo ven pípou
tu pivo doteklo k půlnoci
není už žádné pomoci
ti dva nemaj ale starosti
chlastu je dost k jejich radosti
vrchní je probudil pod stolem
nechtěli mluviti s tím volem
on účet však jim ukázal
hned platiti jim nakázal
když z pod stolu oba vylezli
peněženky své kdesi nalezli
smůla ach byla hrozná
prázdno je každý sám dozná
vrchní jim šatstvo zabavil
aspoň se dobře pobavil
z hospody odchází skoro plynule
notoři v trenkách jako minule
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)