"Život je někdy i hezkej" pronesl klaun v citronovém saku
otevírám své srdce
dětem s papouščí hlavou
prasečími játry
a cigaretovými vlasy
je to skutečnost?
zašeptá dívka s Kafkovskýma očima
chtěl bych tomu věřit
odpovím
nad našimi hlavami
se v úchvatném pianissimu
vznáší tisíce rybích očí
zahalených do sladké mlhy
políbím její křehké prsty
přivoním si její nedostupnosti
přitisknu ji co nejtěsněji
a předám ji kousek sebe
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: EsteeG, ztracená, takova, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)