Anotace: blbej den,blbá nálada,blbý období,sem v pr**(taky podle toho ta básnička vypadá)
jo, je z toho citit ta atmosfera, ve kterys to psala.. neboj..to nebude trvat vecne,. bud dobra!
25.03.2008 22:52:00 | Adrianne Nesser
hezky se ti to rýmuje..neboj,nikdo není odepsanej ;)
25.03.2008 07:46:00 | Gabi
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?