Chrámy padlým
Andělé umírají první,
stavím jim chrámy,
z malty per a trní,
Andělé padají,
na zemské lány,
hymny nehrají,
skryt v přímé střele,
uvězněn v těle,
bez křídel,
řvoucí do prázdna,
máš mě za blázna,
co nestřílel,
Andělé umírají první,
oči plné slz,
a padlé rosy ranní,
Andělé padají,
pro lidskou pýchu,
pahýly máchají,
prosím přikrij ho,
aby neumrz,
brečíš, přiznej to,
prosím předej ho,
věčnému tichu,
prosím PŘIZNEJ TO!
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Lissa, Axol, Veru, fuu, Irigrein, Trinaja
Komentáře (2)
Komentujících (2)