Vrácení turistky do reality
Anotace: Je hezké snít, ale...:-)
Balkón s kovaným zábradlím
a v květináči muškáty,
zdobená honosná fasáda barvy krému
a asfalt sluncem zahřátý...
"Tohle tak být můj baráček!"
Kousnu se do rtu a říkám si,
a na pařížském chodníku,
vlevo, hned vedle patníku,
překvapí mě výkal psí:-/
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol, Natálie T., WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)