Víla z ulice
+ Pověz mi své jméno
- Říkej mi třeba sen
+ Kudy chodíš nocí když rozloučí se den?
- Vznáším se v tvých snech,
mohla bych být víla,
ve dne v hlubinách spánku,
večer vzhůru čilá
+ A co v noci děláš,
vílo osamělá?
- Skláním se nad upocená
rozechvělá čela...
pak zapíjím svůj žal v pajzlu U Kocoura...
+ Copak ty nejsi víla?
- Obyčejná coura
+ - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -+
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, Natálie T., ona, WAYWARD, Blázen? =)
Komentáře (4)
Komentujících (4)