Anotace: Čítajte pozorne a možno uveríte.
To nevadí. Inak naopak: hladný sýtemu neverí, že môž byť sýty.
A nie že nie.
04.11.2008 08:27:00 | Sarazin Faestred
Vtipné...No ve mně to spíš zanechalo pocit něčeho, co se nedá definovat..Nevím, co to je, ale nemůžu se toho zbavit a jde mi mráz po zádech. Jestli tu pravdu, která v básničce je, jsem si vyložila správně, potom klobouk dolů nad zpracováním.
25.03.2008 09:26:00 | Princezna.Smutněnka