myšlenky
Jdou myšlenky po trati
bledé a zkroušené,
za život hořce zaplatí
Myšlenky strachu,bolesti
táhnou svůj kříž na zcestí
myšleny,které dřív svítily
svatozář po cestě ztratily
Jdou v mrazu ve tmě bez nadějí
myšlenky svou vinou povaleni
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Bíša, excited
Komentáře (0)