Pripomenulo mi to mnohé zo socialistických hesiel/výkrikov. ("Budujeme svetlé zajtrajšky!" :D :D :D)/"Lidé, mějte odvahu!" Ale je to pekný, pravdivý výkrik. Naozaj, tá odvaha, tá nám občas chýba... Báseň lepšia už aj po formálnej stránke, dokonca aj rýmy sú znesiteľné ;)
29.03.2008 23:33:00 | lennerka