Hezky jsi to napsal ... lásce se nikdo neubrání, je všade. Mno, já si bohužel neumím nasadit masku a také su špatný hráč na přetvářky ...
28.03.2008 08:34:00 | NikitaNikaT.
Nechci masku!! Příliš dusí!!
Jenom tak teď napsat zkusím....
Letěla láska,
letěla mezi nás,
letěla jen tak,
čistá a bez příkras...
Letěla lehounká,
letěla, mlčela,
letěla, aby nám
svá křídla půjčila...
Díky ti, lásko,
za ten převzácný dar...
dík tobě můžem teď
my vzletět ke hvězdám...
:o)
25.03.2008 18:36:00 | Cecilka