Je to nad námi (ale pode mnou)
Anotace: tak s tohodle patosu se mi chce upřímně zvracet...ale co by člověk chtěl po alkoholu...
Políbit tě teď
Jak naposled
Slije se vůně červánků
V mou smrtonosnou pleť
A ty se vytratíš…
Byť vteřiny
Či roky byly by to teď
Co víc zůstane než
Bezmezná to změť
Citů, pachů a bolestí
Co schová se lehce do hrsti
Polib mě teď
Jak poprvé
Tak naposled…
Přečteno 238x
Tipy 9
Poslední tipující: jaňa, maena, m-maybe, W.O.K.O., WAYWARD, saddova
Komentáře (4)
Komentujících (4)