Odpustíme jim a oni nám také?
Anotace: Jenom tak přemýšlím při rozhovorech s lidmi.
Jako i my odpouštíme našim viníkům?
My, co odpouštíme,
někdy schovaní za dav,
někdy samotářští,
věčně myslící na druhé,
máme zůstat klidní,
když je nám křivdy dáno
a lžemi nazýváni jsme?
Což lidé neumějí,
žít bez výčitek,
bez strachu,
bez slabostí
a hlavně bez ubohosti.
Zapisuji se k těm,
co umějí odpouštěti.
Ano, protože život svůj miluji
a strach nemám mít,
chci šťastná být,
proč nechcete i vy?
Přečteno 239x
Tipy 10
Poslední tipující: Belmon, fijalka, WAYWARD, Bíša, Nút
Komentáře (4)
Komentujících (4)