Poetic Corpse
Poetic Corpse
Pod úprky svítajících
Svatojánci zhasínaj lucerničky
Dechem prázdninových ran
V černém terči
Modrých duhovek
Si hraje muška
Na plaváčka
Co se chytá stébel řas
Jako tonoucí
Lán ži(vo)ta se vlní
Spolu s větrem
Kterej se prohání
S osamoceným hromem
/zbyl v nebeské laboratoři
a Rákosníčkovi se ho zželelo/
Kostelní zvony
Bijí rekviem
Za polámaný křidýlka
Všech broučků a berušek
Pod stádem
Nadýchaných beránků
Zvoní umíráček
Anonymním ženám
Hitler spěchá na nedělní mši
A těší se jako malé dítě
Na Kristovo tělo v hubě
Přečteno 326x
Tipy 38
Poslední tipující: Netty de Touvenell, jedam, whiolet, padající do neznáma, Naracca, Anewue, Lukáš Rymeš, lennerka, night.rainbow, Barunka=o), ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)