Naděje
Anotace: nikdy nevím co napsat, proto jen "čtěte"
Naděje je víra s křídly,
co hnízdí někde uvnitř nás.
Naděje je tichá píseň,
a stále zvedá svůj hlas.
Ve vichru lásky zpívá sladce,
však v bouři hádek skomírá.
Chvěje se jak malé ptáče,
jež duši polibky zahřívá
Slyšela jsem ho na moři,
v zemi již kryje led,
a ani v nouzi nejvyšší
neřeklo o drobek
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Roger, labuť, Psavec, Mráček
Komentáře (2)
Komentujících (2)